Valverde blijft rouleren ondanks kritiek en zet Messi op de bank

29 september 2018, 16:34

Ernesto Valverde houdt ondanks de nodige kritieken vast aan zijn roulatiesysteem en daarom beginnen Lionel Messi en Sergio Busquets bij FC Barcelona op de bank. De bekritiseerde coach was de afgelopen week de kop van jut na puntverlies tegen Girona en Léganes, maar rouleert er dus nog steeds vol op los. Zo ook tijdens de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao.

De Spanjaard zag vanaf de zijlijn dat Barcelona de laatste wedstrijden niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Girona (2-2) en van het kleine Léganes zelfs verloor (2-1). Valverde moest het ontgelden, want onder meer Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Luis Suárez en Jordi Alba werden tijdens de twee competitiewedstrijden gespaard met het oog op de Champions League.

Ondanks de bakken met kritiek blijft Valverde vasthouden aan zijn systeem en zodoende beginnen Lionel Messi en Sergio Busquets zaterdagmiddag op de Catalaanse bank tegen Athletic Bilbao. Woensdag wacht immers het Champions League-duel tegen Tottenham Hotspur.

?

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen