Lyon en Memphis verspelen punten tegen Nantes

29 september 2018, 21:52

Met Memphis Depay vanaf de aftrap heeft Olympique Lyon dure punten verspeeld in de Ligue 1. De Franse nummer drie kwam op eigen veld onder meer dankzij een gemiste pingel niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger Nantes. Door het puntverlies staat koploper PSG na acht wedstrijden maar liefst tien punten voor op Olympique.

En dat terwijl de avond nog zo mooi begon voor de thuisploeg. Al na twintig minuten kwamen Memphis en co op voorsprong tegen Nantes, dat slechts vijf punten uit de eerste zeven potjes wist te sprokkelen. Houssem Aouar maakte er na een kwart wedstrijd 1-0 van.

Nantes bleek alleen niet minder dan Lyon en de gelijkmaker na een uur spelen was niet onverdiend: Gabriel Boschilia zorgde voor de gelijkmaker. Daarna kregen beide ploegen kansen op meer en zeker Nabil Fekir zal slecht slapen vannacht. De ster van Lyon miste tien minuten voor tijd een penalty.

Door het puntverlies staat Lyon al tien punten achter het vooralsnog ongenaakbare Paris Saint-Germain. Het gat met nummer twee Saint-Étienne is maar een puntje, dus wat dat betreft is er nog genoeg perspectief voor Memphis en zijn manschappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen