Fitte Vejinovic niet bang voor concurrentie op AZ-middenveld

30 september 2018, 09:37

Marko Vejinovic heeft een zwaar jaar achter de rug. Nadat hij vertrok naar AZ, raakte hij al heel snel geblesseerd - uitgerekend tegen Feyenoord. Ondanks een gescheurde kruisband bleef de middenvelder zo veel als mogelijk positief en dat doet hij ook nu hij weer terug is bij de Alkmaarders. Ondanks de forse concurrentie denkt Vejinovic van toegevoegde waarde te kunnen zijn bij de ploeg van John van den Brom.

Want ondanks de aanwezigheid van aanvoerder Guus Til, Teun Koopmeiners, Fredrik Midtsjø, Mats Seuntjens en Adam Maher ziet Vejinovic - die afgelopen week in de KNVB Beker zijn eerste basisplaats kreeg na zijn rentree - perspectief. "Fantastische toch dat je zo'n ploeg kan hebben", vindt hij tegenover de NOS. "Het hoort erbij, je bent geen profvoetballer geworden om de moeilijke periode uit te sluiten. Ik ga graag de uitdaging aan en ben niet vies van hard werken."

Na zijn eerste invalbeurt en basisplaats wil Vejinovic meer, al zal dat wellicht nog niet tegen PEC Zwolle zijn zondagmiddag. "Aanstaande dinsdag spelen we een oefenwedstrijd, dan hoop ik weer negentig minuten te kunnen spelen", aldus de middenvelder. "Tegen PEC vandaag hoop ik er ook bij te zitten. Ik verwacht geen hele wedstrijd, maar als ze me nodig hebben, sta ik er."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen