Heracles Almelo mét Kuwas, FC Emmen heeft Jansen terug

30 september 2018, 11:38

Frank Wormuth heeft Brandley Kuwas weer een plek in het elftal van Heracles Almelo gegeven. De buitenspeler staat op de plaats van Silvester van der Water, die kampt met een liesblessure. Bij FC Emmen is er weer een basisplaats voor aanvoerder Anco Jansen: hij is weer helemaal fit, waardoor aanvaller Nicklas Pedersen genoegen moet nemen met plek op de bank.

Behalve Kuwas, die de laatste weken werd gepasseerd na de interlandperiode waarin hij namens Curaçao in actie kwam, kiest de Duitse oefenmeester voor dezelfde elf namen als tegen De Graafschap (4-0 winst). Midweeks liet hij nog veel anderen spelen, onder wie Vincent Vermeij, Dabney Dos Santos en Jesper Drost. Zij moeten allemaal weer op de bank plaatsnemen als FC Emmen op bezoek komt zondagmiddag.

De ploeg van Dick Lukkien versloeg in de KNVB Beker OFC en ten opzichte van dat duel keren verdediger Nick Bakker, Alexander Bannink, Hilal Ben Moussa en Anco Jansen weer terug. Laatstgenoemde was in de eerste duels van de Drentenaren heel belangrijk in de Eredivisie, maar raakte vervolgens geblesseerd. Daarna moest hij tegen PEC Zwolle genoegen nemen met een invalbeurt, maar inmiddels is hij dus weer basisspeler. De vooralsnog moeilijk scorende Pedersen zit daarom op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen