Kuwas happy op 'tien': "Heerlijk om op die positie te spelen"

30 september 2018, 14:53

Brandley Kuwas keerde bij Heracles Almelo terug in de basis tegen FC Emmen, mede dankzij de blessure van Silvester van der Water. De buitenspeler beschaamde het vertrouwen van trainer Frank Wormuth niet zondagmiddag, hij gaf een assist en scoorde het openingsdoelpunt. Dat deed hij als nummer tien. "Ik vind het heerlijk om op die positie te spelen", aldus de aanvaller.

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports meteen na het duel. "Ik voel me lekker, vrij. Ik krijg meer vrijheid, want als ik nu een bal krijg in het middenveld, kan ik recht naar voren. Op de buitenkant moet ik eerst heel veel mensen voorbij." Dat Kuwas in de basis stond, daar was hij blij mee. "Ik blijf hard werken en hopelijk blijf ik dan ook spelen."

Na een uitstekende start viel Heracles Almelo ver terug in de tweede helft en daar baalde Kuwas na het duel wel van. "Na de rust zakken we in, dan weet je dat je het lastiger krijgt. We hebben minder goed druk gezet, wat voor rust zo goed ging. Ze maakten veel fouten. Als we goed druk zetten, dan kunnen we goed voetballen. Maar in de tweede helft laten we ze komen. Of dat arrogantie was? Nee, dat denk ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen