Van Drongelen en Veerman scoren niet in Hamburger-derby

30 september 2018, 15:26

Rick van Drongelen heeft met Hamburger SV in de 2. Bundesliga gelijkgespeeld tegen FC Sankt Pauli. De bezoekers, met aanvaller Henk Veerman als pinchhitter binnen de lijnen, waren zondag de onderliggende partij, maar besloten de derby dankzij keeper Robin Himmelmann met een knap punt (1-1). Oud-Feyenoorder Ryo Miyaichi bleef negentig minuten op de bank.

Door de degradatie van HSV vorig seizoen staat de derby van Hamburg dit seizoen in elk geval twee keer op het programma. En waar de bezoekers, die in de middenmoot staan op het tweede niveau van Duitsland, de laatste twee duels nog wonnen in de 2. Bundesliga, zat HSV na een prima start in een mindere fase. Er werd de laatste weken verloren van Jahn Regensburg (0-5) en gelijkgespeeld tegen Greuther Fürth (0-0).

Toch waren Van Drongelen en co. het hele duel de baas in Volksparkstadion, dat volledig was uitverkocht voor deze derby. De 57 duizend toeschouwers werden echter te weinig vermaakt. Orel Mangala had een mooi passje op Hee-Chan Hwang, maar hij trof geen doel. Niet veel later waagde de Belgische middenvelder zelf een poging, maar ook die ging over het doel. Veerman kwam een kwartier voor tijd als invaller binnen de lijnen, maar kon zijn stempel niet drukken.

Gelukkig was de sfeer wél van een prachtig niveau:

[photo,117004,left,]

[photo,117001,left,]

[photo,117002,left,]

[photo,117009,left,]

[photo,117008,left,]

[photo,117006,left,]

[photo,117005,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen