Breukers dankt Blaswich: "Het is fijn om zo'n keeper te hebben"

30 september 2018, 16:11

Gemengde gevoelens bij Heracles Almelo-captain Tim Breukers na de 2-1 zege op FC Emmen. De verdediger is enerzijds tevreden met de overwinning, maar is anderzijds niet te spreken over het vertoonde spel. Heracles kwam vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong, maar had het vervolgens behoorlijk moeilijk met de promovendus.

Het is volgens Breukers aan Janis Blaswich te danken dat de drie punten in Almelo bleven. De Duitse doelman voorkwam een aantal keer de gelijkmaker van de Emmenaren. "Het grootste probleem was dat we vandaag geen team waren. Blaswich hield ons in de eerste helft op de been en in de tweede helft onderscheidde hij zich weer. Het is fijn om zo'n keeper te hebben, maar laten we dit maar niet te vaak doen", aldus Breukers na de wedstrijd tegen RTV Oost.

Heracles begon de wedstrijd met twee snelle doelpunten. "Daarna denken we dat het wel op een niveautje lager kan. Dan zie je gewoon dat het niet goed is", vervolgt de verdediger, die door de zware blessure van Robin Pröpper de aanvoerdersband draagt. "In de tweede helft geven we een onnodige goal weg, waardoor FC Emmen weer in de wedstrijd komt. Dat is niet nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen