Koster boos op spelers: "Je moet je niet gek laten maken"

30 september 2018, 22:34

Willem II slaagde er zondagmiddag niet in om één of drie punten over te houden aan het uitduel met De Graafschap. De Tilburgers gingen door een late eigen goal van Fernando Lewis met 2-1 onderuit op De Vijverberg. Op dat moment stond Willem II met nog maar negen man op het veld. Dat neemt Koster zijn ploeg kwalijk.

Na een kleine twintig minuten spelers kreeg Willem II de eerste rode kaart. Atakan Akkaynak kreeg een directe rode kaart van scheidsrechter Christiaan Bax. De arbiter gaf na een uur spelen Diego Palacios een tweede gele kaart omdat de verdediger een wegwerpgebaar maakte. "Je laat je provoceren. Dat is onprofessioneel gedrag. Je moet je niet gek laten maken, je moet je koppie erbij houden. Daar gaat het om", zegt een geïrriteerde Koster in gesprek met Omroep Brabant.

Willem II speelde de afgelopen drie speelrondes achtereen tegen Excelsior, Fortuna Sittard en De Graafschap. De Tilburgers hoopten een mooie stap te maken op de ranglijst, maar pakten in drie wedstrijden slechts twee punten. "Als je nu niet beseft wat er op het spel staat, weet je het nooit meer. Natuurlijk is het frustrerend, zeker. Hopelijk leren ze van deze momenten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen