PSV'er Angeliño houdt vertrouwen in NAC: "Gaan hoger eindigen"

1 oktober 2018, 08:45

José Angeliño was vorig seizoen nog een van de smaakmakers van NAC Breda, zaterdagavond was hij dat in hetzelfde stadion ook, maar dan van diens opponent PSV. Toch werd de verdediger met groot applaus ontvangen en dat deed hem deugt. "Het was geweldig om hier terug te zijn. Dat je van twee kanten wordt toegezongen, maakt een mens heel trots."

Tegenover het Eindhovens Dagblad ging de linksback in op de wedstrijd tegen zijn oude club, die in moeilijkheden zit. Dus merkte de vleugelverdediger dat zijn oude ploeggenoten het vooral verdedigend ten koste van alles dicht wilden houden. "NAC speelde met karakter en hield het centrum goed dicht. De ruimtes lagen aan de zijkanten. Ik wil de trainer opnieuw bedanken, omdat hij me het vertrouwen geeft en ik mezelf in dit team kan laten zien en het beste uit mezelf kan halen."

Vorig seizoen kwam de verdediger tot 34 optredens voor NAC Breda in de Eredivisie, waarin hij driemaal scoorde. Ook namens de Eindhovenaren miste hij nog geen wedstrijd dit seizoen in de Nederlandse competitie en gaf de nodige assists, zo ook in Breda. "We hebben met PSV een belangrijke overwinning geboekt, en er komt nu weer een belangrijke wedstrijd aan. NAC heeft er alles aan gedaan. Ze zullen zeker hoger gaan eindigen dan ze nu staan, als ze zo spelen als tegen ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen