Maradona: "Tijd dat Messi zegt dat we de pot op kunnen"

1 oktober 2018, 12:51

Wat Diego Maradona betreft stopt Lionel Messi als international van Argentinië. Volgens hem ontbreekt het aan de waardering voor Messi. Maradona vindt het onterecht dat Messi verantwoordelijk wordt gehouden voor het mislukte Argentijnse WK.

"Het wordt tijd dat hij zegt dat we de pot op kunnen", zegt Maradona in een interview met Clarin. "Natuurlijk hoopten we allemaal op hem. Maar bij een paardenkoers hoop je ook dat je favoriete paard wint, maar kan hij achtste worden. In de Formule 1 heeft Sebastian Vettel een geweldig motor, maar wint Lewis Hamilton."

Pluisje adviseert Messi niet meer te komen. "Het is altijd Messi's fout. Zelfs als Argentinië onder 15 verliest is het Messi's fout. Ook als Racing tegen Boca Juniors loot, is het zijn fout. Ik zou zeggen: ga niet meer en we zullen zien wie dan zijn verantwoordelijkheid neemt."

Sinds het WK speelde Messi ook nog niet weer voor Argentinië. Hij ontbrak de vorige interlandperiode, en de komende is hij er ook niet bij. Onduidelijk is hoe La Pulga zelf zijn toekomst voor zich ziet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen