Robben denkt dat opponent Ajax kan overwinteren in CL

1 oktober 2018, 15:54   Bijgewerkt: 1 oktober 2018, 16:26

Arjan Robben kijkt uit naar het Champions League-duel van Bayern München tegen Ajax. De 34-jarige buitenspeler vertelt in de persconferentie in aanloop naar het duel in Duitsland dat het treffen met Ajax wel degelijk een bijzonder duel voor de oud-speler van FC Groningen en PSV. "Het is voor mij heel speciaal om tegen Nederlandse teams te spelen."

Rondom de Nederlander is het altijd een beetje de vraag hoe fit hij daadwerkelijk is, maar de ervaren aanvaller laat weten dat hij gewoon kan beginnen vanaf de aftrap. "Ik voel me hartstikke fit nu. Het is belangrijk om te leven als een professional." Het spelletje geeft Robben nog altijd veel plezier. "Ik vind het altijd fijn om op het veld te staan."

Zeker tegen Nederlandse ploegen hebben wedstrijden bij Robben altijd een speciaal tintje. Als speler van FC Groningen en PSV nam hij het vaak op tegen Ajax en jaren later treft hij de Amsterdammers wederom. "Het is voor mij heel speciaal om tegen Nederlandse teams te spelen. Ik kijk er echt naar uit." Over de Amsterdamse overwinteringskansen in de Champions League is Robben hoopvol. "Ajax won de eerste wedstrijd in de Champions League overtuigend, ze hebben zeker kans om te overwinteren."

De afgelopen twee wedstrijden verspeelde Bayern vijf punten in de Bundesliga, maar Robben heeft hoop op een goed resultaat tegen Ajax. "We moeten ons eigen spel spelen en geconcentreerd blijven. Morgen moeten we winnen en zorgen dat we opnieuw een serie overwinningen neerzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen