Van Persie over voorstel: "Ben duidelijk niet akkoord"

1 oktober 2018, 20:58

Robin van Persie heeft kort toegelicht waarom hij niet akkoord is gegaan het met schikkingsvoorstel van de KNVB naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Vitesse. De ervaren aanvaller van Feyenoord wilde er niet te veel woorden aan kwijt, maar de strekking was duidelijk. "Ik ben er van overtuigd dat deze schorsing veel te groot is."

Direct na de wedstrijd tegen Vitesse liet de matchwinner van het duel weten dat hij het volgens hem een onterechte rode prent was. "Ik heb begrepen dat het beter is om nu te zwijgen", vertelt hij in gesprek tegen RTV Rijnmond. Dat lukte niet helemaal, want RvP liet in het korte interview nog wat los over het schikkingsvoorstel. "Ik ben duidelijk niet akkoord."

Donderdag gaat Van Persie zijn versie van het verhaal vertellen in Zeist, waar hij voor de tuchtcommissie mag verschijnen. Als de KNVB de straf verhoogt, is er een kans dat de aanvoerder de wedstrijd tegen Ajax mist. "Daar ga ik niet vanuit, want ik ben er van overtuigd dat deze schorsing veel te groot is."

Lees ookVan Persie zoals verwacht niet akkoord met voorstel KNVB

Lees ookVan Persie vindt rode kaart onterecht: "Ik schamp hem"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen