Gisteren gemist: Frenkie de Jong vraagteken, 'RvP' niet akkoord

2 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 1 oktober 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 1 oktober.

Frenkie de Jong razendsnel naar binnen; Bayern lijkt onhaalbaar

Slecht nieuws op de training van Ajax ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Bayern München. Frenkie de Jong trainde individueel in Duitsland, maar gaf er al na een twintigtal minuten de brui aan. Meedoen in de Champions League-wedstrijd tegen de Duitsers lijkt daardoor niet waarschijnlijk.

Ten Hag over Frenkie de Jong: "Is nog een groot vraagteken"

Erik ten Hag blikt tijdens de gebruikelijke persconferentie voorafgaand aan een Champions League-wedstrijd vooruit op het duel bij Bayern München. Hij gaat in op de fitheid van Kasper Dolberg en Frenkie de Jong en put hoop uit het feit dat Bayern de laatste twee competitiewedstrijden niet won. "Er zitten bij hun dus ook zwaktes in de ploeg."

Van Persie over voorstel: "Ben duidelijk niet akkoord"

Robin van Persie heeft kort toegelicht waarom hij niet akkoord is gegaan het met schikkingsvoorstel van de KNVB naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Vitesse. De ervaren aanvaller van Feyenoord wilde er niet te veel woorden aan kwijt, maar de strekking was duidelijk. "Ik ben er van overtuigd dat deze schorsing veel te groot is."

Goal Van Aanholt helpt Palace niet aan punten tegen Aké

Het Bournemouth van Nathan Aké heeft de Premier League-wedstrijd tegen Crystal Palace met 2-1 gewonnen. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong, zag Palace-back Patrick van Aanholt op fraaie wijze de gelijkmaker scoren en ging in de slotfase dankzij een benutte pingel toch met de drie punten aan de haal.

Directeur Nijland vindt niet dat selectie FC Groningen te jong is

FC Groningen kent een draak van een seizoenstart en algemeen directeur Hans Nijland hoopt dat er snel een ommekeer komt. Hij krijgt de laatste weten ook veel kritiek, maar vindt dat de spelersgroep goed genoeg is voor betere resultaten. "We hebben met Padt een zeer ervaren keeper in de goal. Te Wierik en Memisevic zijn ervaren kerels en Zeefuik en Warmerdam zijn ook geen kleuters meer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen