De Vrij op zijn hoede voor PSV: "Vooral voorin zijn ze erg sterk"

2 oktober 2018, 18:48   Bijgewerkt: 2 oktober 2018, 19:06

Stefan de Vrij is op zijn hoede voor PSV. De verdediger van Internazionale keert woensdagavond terug op voor hem bekend terrein. De Nederlander heeft zijn ploeggenoten gewaarschuwd voor de Eindhovenaren en wilde voorafgaand aan de ontmoeting in de Champions League het liefst niet meer terugdenken aan de 10-0, de cijfers waarmee hij ooit met Feyenoord verloor in het Philips Stadion.

"Die wedstrijd is een van de slechtste herinneringen uit mijn carrière. Het deed pijn en dat doet het nog steeds wanneer ik eraan terugdenk. Ik heb er dus niet bepaald over op geschept", glimlachte De Vrij als een boer met kiespijn tijdens het persmoment. "Ik heb hier gelukkig ook wel eens gewonnen." Op een zege hoopt hij woensdag ook, als er 27 vrienden van hem op de tribune zitten in Eindhoven.

Maar makkelijk wordt dat karwei niet, weet hij. PSV is namelijk goed bezig dit seizoen. "Ze hebben alleen verloren van Barcelona en dat is geen schande", aldus de verdediger. "Vooral voorin vind ik hen erg sterk. Luuk de Jong is een goede spits die de bal bij zich kan houden en het spel verlegt. Lozano is een sterke buitenspeler, evenals Steven Bergwijn. Van beide voetballers gaan we in de toekomst nog veel horen."

Desondanks wil De Vrij de overwinning op Tottenham Hotspur (2-1) een goed vervolg geven in het vermoedelijk kolkende Philips Stadion. "Maar we zijn met Internazionale wel wat gewend, dus ik denk dat de spelers er klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen