Van Bommel beschikt over fitte PSV-selectie voor Inter-thuis

2 oktober 2018, 21:14

Mark van Bommel kan voor het tweede duel in de Champions League beschikken over een bijna compleet fitte selectie. De Eindhovenaren trainden dinsdag met een complete groep voor het laatst richting de ontmoeting met Internazionale en alleen Maximiliano Romero en Ryan Thomas waren niet van de partij. Alle andere spelers zijn beschikbaar voor Van Bommel.

Dante Rigo en Armando Obispo trainden met PSV O19 mee en kunnen woensdag in actie komen in de Youth League. Thomas ligt de rest van dit seizoen nog uit de roulatie met een zware kruisbandblessure, terwijl Romero nog altijd niet fit genoeg is om in actie te komen. Met een fitte groep kan Van Bommel toewerken naar de eerste punten in de Champions League, maar de oefenmeester liet tijdens de persconferentie al weten dat het geen simpel karwei wordt.

"Iedereen denkt: dat doen ze wel even. Zo makkelijk is het niet. Het is überhaupt al moeilijk om in de Champions League te komen. Als je er eenmaal bent moet je niet tevreden zijn met een kleine nederlaag. In tegendeel. We moeten proberen te overwinteren. Thuis en uit proberen te winnen. Hoe moeilijk ook", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen