Groep G: Eerste doelpunt Kluivert, domper Real Madrid

2 oktober 2018, 23:40

Justin Kluivert heeft zijn eerste goal in dienst van AS Roma gescoord. Onze landgenoot maakte het voorlaatste doelpunt in de door zijn club de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Viktoria Plzen. Real Madrid kwam een dramatische start in Moskou niet meer te boven. De openingstreffer, gescoord na één minuut, bleek ook de eindstand: 1-0.

AS Roma – Viktoria Plzen 5-0

Het Tsjechische Viktoria Plzen had weinig in te brengen op bezoek bij AS Roma. De Italianen, met Justin Kluivert in de basis, zaten voor rust al op rozen. Na drie minuten was het al raak. Edin Dzeko schoot vanaf de linkerkant van het veld laag in. Na een klein half uur was Cengiz Ünder met een spectaculair schot dicht bij de 2-0. De Turk trof echter de lat. Toch werd de voorsprong voor de theepauze alsnog verdubbeld. Het was opnieuw Dzeko die scoorde. De Bosniër nam een voorzet knap met de borst aan tussen twee verdedigers en schoot kiezelhard binnen: 2-0.

In de tweede helft haalde Ünder alsnog zijn gram. De middenvelder rondde een steekpass van Lorenzo Pellegrini prima af in de lange hoek en maakte daarmee aan alle illusies van de gasten een einde: 3-0. Twintig minuten voor tijd maakte Justin Kluivert zijn eerste doelpunt in Italiaanse dienst. Onze landgenoot tikte prima binnen nadat Plzen-doelman Matus Kozácik een afstandsschot niet kon klemmen. Kluivert toonde het publiek na zijn doelpunt een Roma-shirt met Nouri en het rugnummer 34 achterop. Een prachtig moment, dat met een luid applaus werd begroet. In de slotminuut voltooide Dzeko zijn hattrick, hij maakte de 5-0.

CSKA Moskou – Real Madrid 1-0

Reis je helemaal naar Rusland, begin je zó aan de wedstrijd. Real Madrid keek al na ruim een minuut spelen tegen een achterstand aan. Na een fout van Toni Kroos scoorde Nikola Vlasic: 1-0. Na ruim twintig minuten werden de gasten beter. Casemiro raakte na een klein half uur de paal en Benzema vlak voor de rust de lat. De klap van de tegengoal kwamen 'De Koninklijken' voor rust echter niet meer te boven. Direct na rust moest Igor Akinfeev redding brengen op een afstandsschot van Marco Asensio Willemsen. Het spektakel werd echter voor het laatst bewaard. Invaller Mariano Diaz kopte nog op de paal. Doelman Igor Akinfeev moest in de hectische slotfase ook nog naar de kant, maar gescoord werd er niet meer waardoor Real Madrid al op de tweede speeldag van de groepsfase tegen een domper aanloopt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen