Nederlandse inbreng bij Liverpool, Galatasaray en Club Brugge

3 oktober 2018, 20:30

Liverpool begint woensdagavond met twee Nederlanders in de basis aan het uitduel met Napoli. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum staan aan de aftrap in Napels. Bij Galatasaray start Ryan Donk en de in Rotterdam geboren Garry Rodrigues. Club Brugge is - naast PSV - de club met de meeste Nederlandse inbreng op de woensdagavond in de Champions League. De Belgen beginnen met Stefano Denswil, Ruud Vormer en Arnaut 'Danjuma' Groeneveld.

Het belooft een heet avondje te worden voor Van Dijk en Wijnaldum. Zij hopen in Napels de volgende stap richting de knock-outfase van de Champions League te zetten. In de eerste groepswedstrijd zette de Engelse grootmacht Paris Saint-Germain knap opzij met 3-2. Galatasaray, dat met Donk begint, speelt het uitduel met FC Porto. De eerste wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou werd overtuigend met 3-0 gewonnen.

Club Brugge hoopt woensdagavond één of drie punten over te houden aan de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Het Nederlands getinte team kan de punten goed gebruiken, want twee weken geleden verloor de Belgische equipe met 0-1 van Borussia Dortmund.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen