Neymar steelt de show bij swingend Paris Saint-Germain

3 oktober 2018, 20:55

Paris Saint-Germain heeft zijn eerste punten binnen in de groepsfase van de Champions League. In eigen huis werd Rode Ster Belgrado, koploper in Servië, als speelbal gebruikt. Het werd 6-1, waarbij Neymar het publiek vermaakte met een hattrick.

Iedereen moest meedelen in de feestvreugde. Dat leek de gedachte van de elf spelers die van Thomas Tuchel mochten starten tegen Rode Ster. De nederlaag in Liverpool, na een waar spektakelstuk (3-2), moest worden weggepoetst met een doelpuntrijke zege waarin alle sterspelers een aandeel in moesten hebben.

Vooral dat duo kon elkaar heel eenvoudig vinden in Parijs, al beloonde Mbappé zichzelf – ondanks meerdere grote kansen – pas na rust met een treffer. De vleugelspeler was met zijn acceleratie aan de rechterkant een nachtmerrie voor zijn tegenstander. Op dat moment hadden Edinson Cavani en Ángel Di María hun naam ook al op het wedstrijdpapier bijgeschreven: 5-0.

Maar de spotlights waren gericht op één man op het veld: Neymar. De Braziliaan gooide de ene na de andere truc uit de hoge hoed en dook overal op om zijn ploeg bij de hand te nemen. Vlak voor tijd, toen de Serviërs net iets terugdeden dankzij een knappe assist van invaller Lorenzo Ebecilio, besloot hij nog maar eens een vrije trap tegen de touwen te schieten om de avond perfect af te sluiten (6-1).

Opstellingen

Paris Saint-Germain: Areola; Meunier, Kimpembe, Thiago Silva (77. Kehrer), Bernat; Verratti, Rabiot; Mbappé (76. Choupo-Moting), Neymar (86. Draxler), Di María; Cavani

Rode Ster Belgrado: Borjan; Stojkovic, Savic (45. Babic), Degenek, Rodic; Marin, Jovicic, Krsticic, Simic (45. Pavkov); Causic; Ben Nabouhane (73. Ebecilio)

Man of the match: Neymar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen