Van Bommel boos op arbiter: "Het was rood"

4 oktober 2018, 00:10

Mark van Bommel is niet blij met de rol die scheidsrechter Milorad Mazic woensdagavond heeft gespeeld tijdens de Champions League-ontmoeting tussen PSV en Internazionale. De Servische arbiter besloot om vlak voor rust Samir Handanovic voor een handsbal geen rode, maar een gele kaart te geven. Van Bommel is van mening dat de scheidsrechter een verkeerde beslissing heeft gemaakt.

Handanovic kwam ver buiten zijn strafschopgebied uit, timede verkeerd en liet zich omspelen door Steven Bergwijn. De buitenspeler stevende op het doel af, maar Handanovic hield de bal met zijn hand tegen. "Dat was rood", zegt Van Bommel vlak na de wedstrijd. "Anders kan iedere keeper zomaar buiten de zestien hands maken. Steven is rechtsbenig. Hij draaide de bal om de keeper heen, waardoor hij een in veel betere positie stond. Dan was het 2-0 geweest. De 1-1 was bovendien buitenspel."

PSV kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong, maar ging uiteindelijk met 1-2 onderuit. Daardoor staan de Eindhovenaren na twee wedstrijden nog altijd met lege handen. "Ik denk dat we meer verdienden. We speelden goed", aldus van Bommel. "Maar details op technisch vlak en op arbitraal niveau bepalen de uitslag."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen