Gisteren gemist: Nederlanders verliezen, Van Bommel boos

4 oktober 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 3 oktober.

PSV mist geluk tegen beter Inter en staat nog steeds op nul

PSV wacht twee Champions League-wedstrijden nog op zijn eerste punt in Poule B. De Eindhovenaren waren voor rust de mindere tegen Internazionale, maar kwamen wel op voorsprong dankzij een geweldig afstandsschot van Pablo Rosario. Nadat arbiter Milorad Mazic verzuimde om Inter-keeper Samir Handanovic rood te geven vanwege hands, drukte Inter door. Doelman Jeroen Zoet zag er bij beide treffers niet goed uit. PSV had op basis van de tweede helft wellicht een puntje verdiend, maar de Nerazzurri verdedigden de wedstrijd geroutineerd uit: 1-2.

Groep A: Atlético verslaat Brugge, Dortmund wint weer

In groep A kwam Atlético Madrid maar moeilijk langs het Oranje getinte Club Brugge. Twee doelpunten van Antoine Griezmann zorgden er mede voor dat de ploeg van Diego Simeone toch aan het langste eind trok. Borussia Dortmund won makkelijk thuis van AS Monaco. De wedstrijd kwam pas na rust los. Door een goede tweede helft met een goal van Marco Reus wonnen de Duitsers eenvoudig met 3-0.

Van Dijk en Wijnaldum onderuit, Donk verliest ook

Liverpool is er woensdagavond niet in geslaagd om ook het tweede groepsduel winnend af te sluiten. De Engelsen leken een punt over te houden aan het uitduel met Napoli, maar verloren met 1-0 door een late goal van Lorenzo Insigne. Net als Van Dijk en Wijnaldum bleef Ryan Donk met lege handen staan. Hij ging met Galatasaray met 1-0 onderuit tegen FC Porto.

FC Barcelona langs Tottenham Hotspur in spektakelstuk

FC Barcelona heeft woensdagavond op het heilige Wembley Tottenham Hotspur met 2-4 verslagen. De Engelsen kwamen tot twee keer toe wonderwel terug in de wedstrijd, maar een comeback bleef beide keren uit. Barcelona maakte het pas af in de laatste minuut via de geweldig spelende Lionel Messi.

Neymar steelt de show bij swingend Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain heeft zijn eerste punten binnen in de groepsfase van de Champions League. In eigen huis werd Rode Ster Belgrado, koploper in Servië, als speelbal gebruikt. Het werd 6-1, waarbij Neymar het publiek vermaakte met een hattrick.

Van Bommel boos op arbiter: "Het was rood"

Mark van Bommel is niet blij met de rol die scheidsrechter Milorad Mazic woensdagavond heeft gespeeld tijdens de Champions League-ontmoeting tussen PSV en Internazionale. De Servische arbiter besloot om vlak voor rust Samir Handanovic voor een handsbal geen rode, maar een gele kaart te geven. Van Bommel is van mening dat de scheidsrechter een verkeerde beslissing heeft gemaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen