Danjuma maakt wereldgoal: "We waren niet compleet kansloos"

4 oktober 2018, 08:00

Arnaut Groeneveld, die op het voetbalveld door het leven gaat als Danjuma, maakte woensdagavond een werelddoelpunt tijdens de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Club Brugge. Van grote afstand schoot de Nederlandse buitenspeler raak, maar zijn doelpunt had na negentig minuten spelen weinig waarde. De Belgische ploeg ging in de Spaanse hoofdstad met 3-1 onderuit.

Antoine Griezmann had in Madrid de score geopend, waarna Danjuma vlak voor rust op knappe wijze de gelijkmaker scoorde. "Als je zo'n bal raakt, weet je of 'ie de goede richting uitgaat of niet. Je hoopt door die goal met een goed resultaat weg te gaan, dus is het extra jammer dat het niet gebeurt", zegt de oud-NEC' er tegen Sporza. Na rust liep Atlético door doelpunten van Griezmann en Koke uit naar 3-1.

"We waren niet compleet kansloos", meent Danjuma. "De eerste helft hebben we goed gespeeld. We moeten realistisch blijven: het is natuurlijk Atlético Madrid, maar ik ben niet iemand die daarvan onder de indruk is. We hebben ons ook gekwalificeerd voor de Champions League. Onze doelstelling is duidelijk: we willen niet alleen meedoen, maar ook resultaten boeken."

Het afgelopen seizoen speelde Danjuma nog zijn wedstrijden in de Eerste Divisie bij NEC, nu laat hij het op het hoogste niveau zien. "Ik ben er niet mee bezig. Voor mij is het de normaalste zaak ter wereld. Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat ik het op dit podium zou kunnen, dus ik denk dat het voor mij normaler is dan voor anderen."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen