Van Hooijdonk bereid met NAC te praten over toekomst

4 oktober 2018, 09:34

Pierre van Hooijdonk is bereid om met aandeelhouders van NAC Breda te praten over de toekomst van de club. De naam van de 48-jarige oud-voetballer wordt de afgelopen jaren vaak genoemd in de Bredase zoektocht naar een bestuurder met voetbalkennis. Onlangs namen technisch directeur Hans Smulders en algemeen directeur Justin Goetzee afscheid van de club.

Een open sollicitatie is het niet, benadrukt Van Hooijdonk in gesprek met BN De Stem. "Ik ben zeker bereid om te luisteren naar wat de ideeën of de plannen van de club zijn. Praten kan altijd. Net als alle eerdere keren", aldus de voormalig aanvaller. Eventuele negatieve reacties schrikken hem niet af. "Door mijn werk als tv-analist ben ik gewend dat iedereen iets van mij vindt. Daar word ik niet warm of koud van. Iedereen mag een mening hebben, die heb ik namelijk ook."

Uit de gesprekken die eventueel zullen volgen, zal moeten blijken of Van Hooijdonk bereid is om de erfenis van Smulders over te nemen is of dat hij meer geïnteresseerd is in een adviserende functie op de achtergrond. De club uit Breda kan in elk geval alle hulp goed gebruiken: op bestuurlijk niveau is het onrustig en de sportieve prestaties vallen zwaar tegen.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen