Ronaldo ontbreekt wederom in Portugese selectie

4 oktober 2018, 13:56

Cristiano Ronaldo is wederom niet opgenomen in de selectie van het Portugese elftal. Dat betekent dat de 33-jarige aanvaller de Nations League-ontmoeting met Polen en de oefenwedstrijd tegen Polen mist. Ronaldo maakte na het WK ook al geen deel uit van de Portugese selectie.

Onduidelijk is waarom Ronaldo in de selectie ontbreekt. De aanvaller van Juventus is - voor zover bekend - niet geblesseerd. Een Amerikaanse vrouw, Kathryn Mayorga, kwam onlangs met de verhaal dat zij in 2009 tegen haar wil in seks heeft gehad met Ronaldo. De politie in Las Vegas heeft het onderzoek naar de mogelijke verkrachtingszaak heropend, wat Ronaldo's absentie zou kunnen verklaren.

Ronaldo ontkent in alle toonaarden dat hij de vrouw heeft verkracht. "Ik ontken met klem de beschuldigingen die tegen mij zijn gemaakt. Verkrachting is een verschrikkelijke misdaad die indruist tegen alles wat ik ben en waarin ik geloof. Hoe graag ik ook mijn naam wil zuiveren, ik weiger om mee te doen aan het mediaspektakel, dat gecreëerd wordt door mensen die zichzelf ten koste van mij willen promoten", zei hij woensdag.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen