Geblesseerde Alblas zorgt voor een keepersprobleem bij NEC

4 oktober 2018, 17:47

NEC-doelman Norbert Alblas is tot en met de winterstop uitgeschakeld. De sluitpost, die deze zomer transfervrij overkwam van Ajax, heeft een knieblessure. Voor zowel de club als speler is dit een hard gelag. NEC komt nu met een keepersprobleem te zitten. Eerder dit seizoen besloot Gino Coutinho zijn carrière per direct te beëindigen, waarop Alblas profiteerde en doorschoof als eerste doelman.

"De blessure van Norbert heeft ons allemaal enorm aangegrepen", zegt technisch directeur Remco Oversier op de website van NEC. "Zowel het team als Norbert zelf zijn enorm geschrokken van deze blessure, echter kenmerkt het de ploeg en de staf dat men als één blok achter hem staat. Iedereen bij de club steunt Norbert in zijn herstel en we zijn er van overtuigd dat hij sterker dan ooit terugkomt."

Marco van Duin is enige overgebleven doelman in de selectie. Hij zal Alblas de komende tijd vervangen. Trainer Jack de Gier zet Jong NEC-keeper Job Schuurman vrijdag tegen Almere City op de bank, weet De Gelderlander.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen