Europa League: basisplaatsen Lukoki en Hevel, geen Dost

4 oktober 2018, 18:29

Voor de Europa League-wedstrijden van 18.55 uur hebben twee Nederlanders een basisplaats. Jody Lukoki start bij Ludogorets, Hector Hevel heeft een basisplaats bij het Cypriotische AEK Larnaca. Bas Dost is nog steeds geblesseerd en komt dus niet in actie voor Sporting Portugal, dat Vorskla ontmoet. Luc Castaignos ontbreekt ook in de selectie.

Het Ludogorets van Lukoki speelt in Zwitserland tegen FC Zürich. In diezelfde poule (A) gaat Hevel - hij doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag - met Larnaca op bezoek bij Bayer Leverkusen. Jasper van der Werff, een Zwitser met Nederlandse ouders, zit op de bank bij RedBull Salzburg. De Oostenrijkers treffen Celtic.

Om 18.55 uur trappen ook het Fenerbahçe van Phillip Cocu en Arsenal af. Door de tegenvallende resultaten staat er druk er volop voor Cocu, die nog altijd wordt gesteund door de clubleiding. Arsenal speelt tegen Qarabag zonder een aantal grote namen. Pierre-Emerick Aubameyang zit ziek thuis, ook Henrikh Mkhitaryan is niet mee en Mesut Özil zit op de bank.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen