Neeskens: "Barcelona is mijn droomclub"

Ger
14 juni 2006, 14:42

Johan Neeskens heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij FC Barcelona. De oud-international vloog over vanuit Duitsland, waar hij op het WK actief is als assistent van Guus Hiddink bij Australië. "Het is altijd mijn droom geweest om terug te keren bij Barcelona", liet Neeskens weten aan Barcelona.com.

Neeskens speelde van 1974 tot 1979 voor de Catalaanse club. "Ik ben bijzonder verheugd om na 27 jaar weer aan de slag te gaan bij de club waaraan ik zoveel goede herinneringen bewaar. Ik kijk er ook naar uit om weer met Frank Rijkaard te werken." Neeskens stond in het verleden samen met Rijkaard aan het roer bij het Nederlands elftal.

Bij Barcelona tekende de oud-international een contract voor drie seizoenen. Hij neemt bij de Catalanen de plek in van de naar Ajax vertrokken Henk ten Cate. "Barça heeft bewezen over een fantastisch team te beschikken. De club won twee opeenvolgende Spaanse titels en de Champions League. We zullen proberen om dat succes de komende seizoenen te continueren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen