Steijn optimistisch richting PSV: "We hebben pas vijf tegengoals"

5 oktober 2018, 14:00

VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn is uitstekend gemutst voor het duel met PSV, ondanks dat er vorige week werd verloren van Excelsior. De oefenmeester kijkt met enig optimisme uit naar het treffen met de landskampioen en was ondanks de nederlaag op Kralingen best tevreden. "Eén kans hebben we weggegeven in de hele wedstrijd. Doodzonde dat we daardoor verliezen. We hebben natuurlijk zelf de kansen die we kregen gemist, maar het zat ook niet mee."

Dat vertelde de coach op de clubsite in aanloop naar het treffen met PSV. "Ze hebben natuurlijk niet voor niks 21 punten uit de eerste zeven wedstrijden behaald. Ze spelen goed voetbal, met opkomende backs, veel beweging, technisch goed, ja, dat wordt een pittige tegenstander. Maar wij hebben natuurlijk ook pas vijf tegendoelpunten", blijft de coach, die over een volledig fitte selectie kan beschikken, positief.

Peniel Mlapa viel vorige week uit tegen Excelsior, maar kan wel spelen in Eindhoven. Voor doelman Lars Unnerstall wordt het een bijzondere wedstrijd tegen de werkgever die hem verhuurt aan VVV-Venlo. Steijn: "Maar die laat zich niet gek maken. Lars staat er altijd."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen