Van Bommel is trots op Oranje's hofleverancier PSV

5 oktober 2018, 14:21

PSV is met vijf spelers hofleverancier van het Nederlands elftal en dat maakt Mark van Bommel trots. Meest opvallende naam is die van Denzel Dumfries, omdat de verdediger niet bij de voorselectie zat. Ook Pablo Rosario en Steven Bergwijn debuteren in de selectie van Oranje. Jeroen Zoet en Luuk de Jong maken het PSV-vijftal bij Nederland compleet.

"Ik ben heel trots dat er veel jongens bij het nationale elftal zitten. Een aantal jongen zijn er voor het eerst bij, dat is heel mooi. Het is fantastisch dat zij erbij zitten. Hopelijk krijgen ze een eerste haasje. Dat zijn mooie momenten", citeert het clubkanaal van PSV hun trainer. Gezien zijn spel hing een oproep voor Bergwijn in de lucht. "Steven heeft vorig jaar al stappen gemaakt, maar wat hij nu tot nu toe heeft laten zien is heel indrukwekkend voor een jongen van zijn leeftijd. Als hij zo doorgaat gaat het erg snel."

Internazionale

Van Bommel sprak vrijdag op de persconferentie ook over de nederlaag in de Champions League tegen Internazionale. "Een nederlaag blijft altijd wel een beetje hangen. Dat is niet erg en ook normaal. Maar datzelfde geldt ook als je wint. Je moet verder en zo snel mogelijk. PSV - Inter was een wedstrijd op Europees topniveau. We hebben ons staande gehouden en laten zien dat we op dit niveau meekunnen."

Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. "Zij hebben een fysiek sterk elftal, daar kunnen ze ook op terugvallen. Ze krijgen weinig goals tegen, maar maken er zelf ook niet veel. Het is een degelijk elftal dat al jaren meedraait", analyseert Van Bommel de aanstaande tegenstander van PSV.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen