Lukkien niet bang voor thuissyndroom: "Leeft niet bij de spelers"

5 oktober 2018, 15:09

FC Emmen-trainer Dick Lukkien is niet bang dat FC Emmen met een thuissyndroom kampt. Hoewel de Drentenaren slechts één punt pakten in het eigen stadion tot dusver, is dat volgens de coach nog absoluut geen issue bij Emmen. "Ik merk niet dat het leeft bij de spelers. We hopen allemaal wel dat het snel gebeurt en ik vind ook dat het publiek een overwinning verdient."

Op de clubsite kijkt Lukkien vooruit op het duel met Fortuna Sittard. Wouter Marinus, Anco Jansen, Nicklas Pedersen, Jafar Arias en Alexander Bannink zijn voor dat belangrijke duel beschikbaar, maar onduidelijk is hoelang ze kunnen spelen. Kasper Oldenburger en Reuven Niemeijer zijn niet van de partij bij FC Emmen. Desondanks is de oefenmeester positief, met name na de tweede helft tegen Heracles Almelo.

"Een van de beste helften sinds ik hier ben. Dat Frank Wormuth ons bedankt voor het missen van de kansen zegt alles", aldus de coach, die denkt dat zijn ploeg vergelijkbaar is met het eveneens gepromoveerde Fortuna. "Ze krijgen veel complimenten voor het spel, thuis tegen Ajax en PSV bijvoorbeeld. Ze hebben de scouting blijkbaar goed op orde en hebben ook een potje om spelers te halen. Het wordt weer een flinke klus."

Toch hoopt Lukkien op de eerste overwinning in eigen huis, zo vlak voor de interlandweken. "Een weekend vrij vind ik wel lekker, zeker als we drie punten pakken. Als we winnen, zijn we de competitie écht goed begonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen