Koster erkent de kwaliteiten van Feyenoord: "Een topploeg"

5 oktober 2018, 16:29

Willem II zal zondag uit een ander vaatje moeten tappen dan vorige week. Na de nederlaag in Doetinchem tegen De Graafschap (2-1), bereiden de Tilburgers zich voor op de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. "We gaan proberen onze huid zondag zo duur mogelijk te verkopen om met een goed resultaat van het veld te stappen", aldus trainer Adrie Koster.

Behalve dat Willem II onderuit ging op De Vijverberg, kregen Atakan Akkaynak en Diego Palacios een rode kaart. Zij zijn er tegen Feyenoord dan ook niet bij. Tegenover hun absentie staat de terugkeer van Aras Özbiliz in de wedstrijdselectie. Of hij in de basis start, zal zondag moeten blijken. Willem II kan hem zonder meer goed gebruiken tegen de Rotterdammers.

"Feyenoord is een topploeg. En topploegen straffen ieder foutje dat je maakt af. Daar hebben ze specifieke en individuele kwaliteiten voor", zegt Koster op het clubkanaal van de Tricolores. De nederlaag tegen De Graafschap heeft Koster afgesloten. "In sommige situaties moeten we nog wat slimmer zijn en betere keuzes maken. Voetballend gezien gaat het steeds beter. We gaan er alles aan doen om zondag de punten hier te houden."

Bij Feyenoord ontbreekt Justin Bijlow wederom, maar kan Giovanni van Bronckhorst wel beschikken over Robin van Persie. De aanvoerder werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339525/van-persie-gaat-succesvol-in-beroep-en-wordt-niet-geschorst/,_blank,vrijgesproken van zijn rode kaart] tegen Vitesse en hoeft geen schorsing uit te zitten.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen