Tadic over Ten Hag: "Meer open voor onze feedback"

6 oktober 2018, 09:02

Dusan Tadic heeft in München urenlang een goed gesprek met Erik ten Hag gevoerd. Volgens de Serviër ging dat gesprek vooral over de dingen die beter moeten bij Ajax. Hij is blij dat zijn coach beter luistert naar zijn spelers: "De trainer staat steeds meer open voor onze feedback."

Na het uitstekende 1-1 gelijkspel op bezoek bij Bayern München vertelt Tadic aan De Telegraaf over de uitkomst van het gesprek met zijn trainer. "Als we iets vinden dat beter kan, moeten we het rechtstreeks kunnen zeggen. De trainer staat steeds meer open voor onze feedback en vraagt daar nu zelfs om." Volgens de aanvaller was het gesprek nodig om frictie te voorkomen. "We hebben er niets aan om achter zijn rug te klagen."

Wat er exact gesproken is, laat Tadic in het midden. Wel geeft hij een paar kleine voorbeelden: "Laat ik de kleine partijtjes noemen. Die was ik een dag voor de wedstrijd ook niet gewend en veel spelers vonden die vervelend. Dus heb ik namens de groep aangegeven dat we het liever op een andere manier willen. Uiteindelijk beslist de trainer. In dit geval heeft hij wel naar ons geluisterd, ja."

Tadic weet ook wel dat je het nooit altijd met elkaar eens kan zijn, maar vond het wel belangrijk om even aan de bel te trekken. "Iedereen wil persoonlijk vooruit en stappen maken met het elftal. We moeten een weg vinden waarbij iedereen zich prettig voelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen