Coach Santoni koploper met en trots op Almere City

6 oktober 2018, 13:59

Almere City FC is de verrassende koploper van de Eerste Divisie. Na een knappe en verdiende 1-0 overwinning op NEC staan de mannen uit Flevoland bovenaan. Coach Michele Santoni is dolgelukkig met zijn ploeg. "Alles was NEC deed, hadden we ingecalculeerd."

Door het pittoreske stadion van Almere City klonk plots de leus 'wij staan bovenaan'. Een ongekende weelde in Flevoland. "Ze hebben zeker goed naar de ranglijst bekeken", vertelde Santoni na afloop droog voor de camera van FOX Sports. Hij was bovenal heel trots op zijn ploeg na de minimale overwinning op de Nijmegenaren. "We hebben geweldig verdedigd, want we hebben bijna niks weggegeven."

Santoni was complimenteus over de prestatie van zijn ploeg, die nu met twee punten voorsprong op Go Ahead Eagles, FC Twente en Sparta Rotterdam. "Het is leuk als je een wedstrijd als trainer voorbereid en de spelers dan alle afspraken goed ziet nakomen. Alles was NEC deed, hadden we ingecalculeerd."

De vraag is nu natuurlijk: waar gaat dit eindigen? "We roepen al vanaf de eerste dag dat we een lastig team zijn. Laat ze maar komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen