Sky Sports: manager Mourinho nog niet weg bij United

6 oktober 2018, 15:15   Bijgewerkt: 6 oktober 2018, 17:29

Manchester United heeft maandag ontkend dat het dit weekend afscheid neemt van manager José Mourinho. De club reageerde via het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports op berichtgeving van Daily Mirror. Met de Portugees aan het roer beleeft United de slechtste start in bijna dertig jaar, maar een besluit over het al dan niet aanblijven van de coach lijkt nog niet te zijn genomen. 

Volgens Daily Mirror heeft het bestuur van de Engelse topclub geen vertrouwen meer in de Portugese oefenmeester en was het plan om de Mourinho zo snel mogelijk aan de kant te schuiven. Het resultaat van de wedstrijd tegen Newcastle United (zaterdag) zou niet meer van belang zijn. Dat wordt nu dus weer ontkent via Sky Sports. 

Onder leiding van Mourinho maakt United de slechtste seizoenstart in 29 jaar door. Volgens Sky Sports is er ondanks die abominabele start nog geen beslissing over Mourinho en zijn positie genomen. United staat vooralsnog op een blamerende tiende plaats na zeven wedstrijden. De achterstand op koplopers Manchester City en Liverpool is al negen punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen