Dybala over vorig jaar: "Was geen enkel team sterker dan wij"

6 oktober 2018, 15:04

Volgens Paulo Dybala was Juventus de club die vorig seizoen het meest recht had op het winnen van de Champions League. De Italianen met Dybala in de selectie werden in de kwartfinale na twee bijzonder aantrekkelijke wedstrijden uitgeschakeld door de latere winnaar Real Madrid. Toch had het verlies tegen Real ook één groot voordeel volgens Dybala.

De Argentijn is namelijk van mening dat Cristiano Ronaldo definitief naar Turijn wilde verkassen toen hij zag hoe zijn wereldgoal (Ronaldo scoorde met een omhaal in de heenwedstrijd, red.) ontvangen werd in Italië. Toch baalt hij van de uitschakeling in het tweeluik: "Ik denk niet dat er vorig seizoen een sterkere ploeg was dan Juventus", beweert hij in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Het klopt dat Real Madrid de Champions League won, maar ze toonden niet aan beter te zijn dan wij."

Het treffen met Real werd een gedenkwaardige. Na een 0-3 nederlaag op eigen veld, leek Juve er met een 0-3 tussenstand in Spanje een sensationele verlenging uit te slepen. Totdat Real in de slotseconde een pingel kreeg die benut werd door Ronaldo. Dybala weet hoe dichtbij ze bij een stunt waren: "Als wij die ronde hadden overleefd, was alles anders geweest. Er was geen enkel team sterker dan wij."

Dit seizoen heeft Juventus met Ronaldo in de gelederen nog geen enkel punt verspeeld. In de Champions League won het ook de eerste twee wedstrijden. Als Dybala mocht kiezen, wist hij het wel: "Ik zou de Scudetto graag opgeven voor de Champions League. Dat was vorig seizoen al zo, maar nu zijn de verwachtingen nog hoger." ?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen