Crisis bij Bayern compleet met ruim verlies tegen Gladbach

6 oktober 2018, 20:21

Het is crisis met een hoofdletter C bij Bayern München. Zaterdag heeft de Duitse recordkampioen weer niet weten te winnen. Na een dramatische start van de wedstrijd werd er met 0-3 verloren van Borussia Mönchengladbach. Het is het vierde teleurstellende resultaat op rij voor Bayern, waar trainer Niko Kovac serieus onder druk komt te staan. 

Bayern speelde gelijk tegen FC Augsburg, verloor bij Hertha BSC en speelde vervolgens gelijk tegen Ajax in de Champions League. Niet alleen de resultaten zijn dus ondermaats, maar ook het slechte veldspel is reden voor zorgen. Zaterdag was het wederom niet best wat de ploeg van Kovac liet zien tegen Gladbach. Al na zestien minuten stond het 0-2 voor de bezoekers door goals van Alassane Plea en Lars Stindl. Laatstgenoemde speelde sinds april geen officiële wedstrijd meer, maar dat maakte hem dus weinig uit. Dat het in de slotfase door een goal van Patrick Herrmann ook nog 0-3 werd, maakte het uiteraard nog pijnlijker.

Arjen Robben begon in de basis en speelde zijn 300ste duel in dienst van de club. Tevreden zal hij uiteraard niet zijn. De buitenspeler werd al in de rust gewisseld en werd tegen Ajax ook al snel van het veld gehaald door Kovac. De Kroaat staat momenteel behoorlijk onder druk en weet dat zijn ploeg door het verlies nu vijfde staat. Gladbach klimt door de winst naar de tweede plaats.

Eerder vandaag won Borussia Dortmund wel in de Bundesliga, al ging dat niet gemakkelijk.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen