Spoorboekje: Oranje-internationals melden zich, ErediVisie

8 oktober 2018, 07:00   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 8 oktober.

Nieuws

Oranje komt bijeen

Het Nederlands elftal bereidt zich vanaf vandaag voor op de interlands met Duitsland en België. Met een kwartet aan debutanten komt Ronald Koeman maandagavond voor het eerst bij elkaar, terwijl een dag later de eerste training en persconferentie van de bondscoach volgt.

Specials

ErediVisie

Er gebeurde in de achtste speelronde van de Eredivisie weer van alles. Zo haalden niet alleen Ajax en PSV, maar ook Vitesse en sc Heerenveen hard uit. Waar de top twee won, daar liet Feyenoord punten liggen bij Willem II. In onze vaste rubriek 'ErediVisie' blikken we terug op de wedstrijden in de afgelopen speelronde en sommen we de opvallendste zaken op.

Wedstrijden

1. FC Köln - MSV Duisburg (20.30 uur)

Het vorig seizoen verrassend gedegradeerde 1. FC Köln doet het in de 2. Bundesliga vooralsnog uitstekend en gaat na acht duels aan kop met negentien punten. Hamburger SV heeft een duel meer en twee punten minder, bovendien speelt Köln ook nog eens tegen de hekkensluiter. Kunnen ze verder uitlopen en hun koppositie verstevigen?

Sochaux - FC Metz (20.45 uur)

Jamiro Monteiro stapte afgelopen zomer over van Heracles naar FC Metz, om met die ploeg de weg naar de Ligue 1 weer terug te vinden. Na negen wedstrijden ziet het er goed uit, want als ze winnen van Sochaux pakken ze de koppositie weer terug. De laatste twee duels gingen echter verloren, dus moet het vanavond beter. Wellicht biedt het kansen voor Monteiro: hij kwam tot dusver tot slechts twee optredens.

Voetbal op tv

20.30 uur: 1. FC Köln - MSV Duisburg, FOX Sports, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het algelopen voetbalweekend

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen