Feyenoord met Jørgensen en 'RVP', Toornstra op de bank

7 oktober 2018, 13:16   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 13:23

Nicolai Jørgensen is terug in de basisopstelling van Feyenoord. Nadat de Deen al enkele weken als invaller werd gebruikt, keert de aanvalsleider terug voorin bij de Rotterdammers. Robin van Persie begint op 'tien', meteen achter Jørgensen tegen Willem II, terwijl Jens Toornstra het kind va de rekening is en op de bank moet plaatsnemen. Middenvelder Yassin Ayoub ontbreekt in de wedstrijdselectie: hij is ziek.

De laatste weken viel Jørgensen ook al vaak in voor Toornstra, dus dat de middenvelder zijn plek kwijt zou raken bij de definitieve rentree van de Deen, is onmogelijk verrassend te noemen. En omdat de schoring van Robin van Persie werd teruggedraaid, begint de aanvoerder van de Rotterdammers uiteraard ook gewoon in de basiself. Verder geen verrassingen bij Feyenoord: dat Kenneth Vermeer weer keept was al aankondigd omdat Justin Bijlow niet fit genoeg is.

Bij Willem ll krijgt verdediger Thomas Meissner een basisplaats, Fernando Lewis wordt rechtsback. Damil Dankerlui verhuist naar de linkerkant van de verdediging. Dat heeft te maken met de schorsing van Diego Palacios. Ook keert Aras Özbiliz - vorige week nog kampende met hamstringklachten - start ten koste van Jordy Croux en Atakan Akkaynak (eveneens geschorst) wordt vervangen door Elmo Lieftink op het Tilburgse middenveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen