'Henry wederom serieus in beeld voor trainerschap Aston Villa'

7 oktober 2018, 14:27

Thierry Henry is de voornaamste kandidaat om de nieuwe manager van Aston Villa te worden. De club heeft de eerste gesprekken al gevoerd met de Fransman, die daarmee de opvolger zou worden van Steve Bruce, die werd ontslagen als coach van de selectie waarin Anwar El Ghazi speelt. In augustus was er ook contact tussen beide partijen, toen werd Bruce gehandhaafd op zijn positie.

Het doorgaans betrouwbare Sky Sports News meldt dat Henry wederom in beeld is, ondanks dat Roberto Martínez hem afgelopen zomer promoveerde tot eerste assistent van de nationale ploeg van België. Wel zou Henry een flink aantal eisen hebben, omdat hij het met de huidige groep kansloos acht om een serieuze gooi te doen naar promotie naar de Premier League. Na twaalf duels staat de ploeg vijftiende met even zo veel punten.

John Terry, vorig jaar nog speler bij Aston Villa, zou in beeld zijn als zijn assistent. Mocht Henry worden aangesteld komt hij Graeme Jones, de man die hij bij België juist kwam vervangen, tegen in Engeland: hij werd namelijk veldtrainer bij West Bromwich Albion, grote rivaal van Aston Villa

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen