Hofland boos op Fortuna: "Slechtste wedstrijd van het seizoen"

7 oktober 2018, 15:15

Kevin Hofland was alles behalve tevreden met het optreden van zijn ploeg op bezoek bij FC Emmen zondagmiddag. Alleen voor de veerkracht had de oefenmeester goede woorden over, maar verder kon het spel van Fortuna Sittard hem maar weinig bekoren. "Dit was de slechtste wedstrijd van het seizoen, óók na rust hebben we het niet goed gedaan", vond de trainer.

"In de eerste helft waren we in alle facetten van het voetbal niet aanwezig. We waren overal te laat, aan de bal waren we bij het rond spelen na één pass de bal kwijt en voorin hielpen de aanvallers de verdediging niet", somde Hofland een aantal fouten van zijn ploeg in Drenthe op tegenover FOX Sports. "Zij gebruikten telkens de crosspass, maar dat moet je na drie keer ook wel door hebben. We waren geen team voor rust."

Dus liet Hofland het flink donderen in de kleedkamer tijdens de pauze, waarna Fortuna Sittard wel enige veerkracht toonde. "De veerkracht houdt een keer op. Dit kost zo veel energie. We bouwen veel op en dat bereken we zelf ook vaak weer af, want dit gaan we echt niet elke keer meemaken", aldus Hofland, die uiteindelijk wel trots was op de veerkracht van zijn ploeg. "Het is mooi dat je toch nog een punt pakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen