Van Bronckhorst baalt: "Dit weggeven mag ons niet gebeuren"

7 oktober 2018, 17:51

Giovanni van Bronckhorst erkende dat Feyenoord een moeizame middag had op bezoek bij Willem II. Hoewel zijn ploeg op weg leek naar wederom drie (moeizame) punten, kon hij maar moeilijk tevreden zijn met het spel. Zeker toen Fran Sol vlak voor tijd nog gelijkmaakte, baalde de oefenmeester flink. "We hadden de voorsprong over de streep moeten trekken."

Dat vertelde de coach op het clubkanaal van de Rotterdammers, over de remise in Tilburg. "Het was vandaag moeizamer dan de laatste weken. We waren niet vast aan de bal en konden Robin Van Persie moeilijk vinden", zag de coach, die de aanvoerder naar de kant haalde en Sven van Beek inbracht in de slotfase. "Maar als je dan kort voor tijd toch op voorsprong staat, moet je die behouden. Dat hebben we niet gedaan en daardoor hebben we twee punten verloren."

Hoewel Willem II aanvallend wisselde, vond Van Bronckhorst dat Feyenoord gewoon overeind had moeten blijven. "Je weet dat Willem II in de slotfase gaat komen, dan is het aan ons om te profiteren van de ruimte die bij hen ontstaat. Daarin maakte Tyrell Malacia de verkeerde keuze, door het voetballend te willen oplossen in plaats van de diepte te zoeken. Dat mag ons niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen