Koster baalt van VAR-moment: "We geven het elke week aan"

7 oktober 2018, 17:52

Adrie Koster is niet blij met de negatieve hoofdrol van Thomas Meissner zondagmiddag. De ervaren verdediger van Willem II hield een kwartier voor tijd Jan-Arie van der Heijden vast in het strafschopgebied, waarop de VAR ingreep. Nadat scheidsrechter Kevin Blom de beelden had bekeken, kreeg Feyenoord een penalty.

"We geven het elke week aan: 'Wees slim. Hou elkaar niet vast. Je weet dat ernaar gekeken wordt.' Dan gebeurt het alsnog, daar baal ik nogal van", zegt Koster in gesprek met de NOS. De Tilburgers wisten door een doelpunt van Fran Sol een gelijkspel over te houden aan het duel met Feyenoord. "Ik denk dat het een verdiend punt is. Achteraf zijn we blij met een punt omdat we moesten terugkomen van een achterstand."

Al met al is Koster tevreden met het resultaat tegen Feyenoord. "Er werden weinig kansen gecreëerd. Het was voor beide partijen een moeilijke wedstrijd. We hebben karakter getoond en een verdiend punt gepakt. We mogen niet ontevreden zijn als we terugkomen van een achterstand tegen Feyenoord."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen