Goudhaantje Icardi schiet Internazionale naar derde plaats

7 oktober 2018, 22:18

Mauro Icardi heeft zondagavond andermaal zijn waarde bewezen voor Internazionale. De 25-jarige aanvaller scoorde tweemaal op bezoek bij SPAL, waarmee hij zijn ploeg een 1-2 zege bezorgde. De club van Stefan de Vrij stijgt door de overwinning naar de derde plaats in de Serie A.

De Argentijn had slechts veertien minuten nodig om zijn eerste van de avond te maken. Het lukte SPAL maar niet om de bal uit het eigen strafschopgebied te werken, waarna Icardi de trekker overhaalde. Hij kopte raak op aangeven van Sime Vrsaljko. SPAL kreeg niet veel later een strafschop, maar Mirco Antenucci miste.

De gelijkmaker kwam er alsnog: twintig minuten voor tijd schoot Alberto Paloschi van dichtbij de 1-1 tegen de touwen. Icardi bracht Inter echter redding door een paar minuten later de 1-2 te maken. Oog in oog met doelman Alfred Gomis bleef de Argentijn kalm en schoot hij beheerst raak. De Vrij zat bij Inter de hele wedstrijd op de bank.

Eerder deze week was Icardi ook goud waard voor Inter. In de Champions League werd hij de matchwinner door de 1-2 te maken tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen