Mbappé vernedert Lyon met vier goals in dertien minuten

7 oktober 2018, 22:54

Kylian Mbappé heeft Olympique Lyon zondagavond hoogstpersoonlijk naar de slachtbank geleid. De nog altijd maar negentienjarige aanvaller van Paris Saint-Germain scoorde in de Franse topwedstrijd liefst vier keer. Mbappé maakte zijn vier doelpunten in een tijdsbestek van slechts dertien minuten. De ongenaakbare koploper van de Franse competitie won het duel met 5-0.

Na een uur spelen zette Mbappé de 2-0 op het scorebord. PSG leidde toen al door een rake strafschop van Neymar - versierd door Mbappé. Vervolgens scoorde hij nog drie keer. Zijn eerste goal ging via de binnenkant van de paal erin, zijn tweede maakte hij op aangeven van Marquinhos, zijn derde uit een snelle tegenaanval en zijn vierde uit een rebound.

Toen Mbappé zijn vier doelpunten maakte, stonden beide teams met tien man op het veld. Voor rust hadden Presnel Kimpembe (PSG) en Lucas Tousart (Lyon) een rode kaart gekregen. De Franse aanvaller is door zijn vier goals samen met Neymar topscorer van de Ligue 1. Mbappé heeft echter drie wedstrijden minder nodig gehad om acht keer te scoren. Neymar maakte daarnaast drie van zijn doelpunten vanaf de strafschopstip. 

Memphis Depay speelde bij Lyon de hele wedstrijd en was nog heel dicht bij de 5-1, maar zijn poging van afstand eindigde via de vingertoppen van Gianluigi Buffon op de lat. Kenny Tete maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen