Van Rhijn schaamt zich: "Het was zwaar ondermaats"

7 oktober 2018, 23:19

Ricardo van Rhijn zag AZ zondag een kansloze wedstrijd spelen tegen Ajax. De club uit Alkmaar bleek geen partij voor de nummer twee van de Eredivisie en ging met liefst 5-0 onderuit. Van Rhijn, die voor even terug was in de Johan Cruijff ArenA, baalt enorm van de zeperd.

"Het was vandaag zwaar ondermaats", concludeert Van Rhijn in gesprek met het televisiekanaal van AZ. "We konden niet in de duels komen, de agressiviteit ontbrak daar volledig in. En ook op de momenten dat we de bal hadden, waren we niet doortastend genoeg. Ik heb totaal niets gezien van het spel dat we in het verleden hebben laten zien met deze ploeg. Een terechte nederlaag, ik schaam me wel aardig."

Van Rhijn begon zijn carrière bij Ajax en is via Club Brugge bij AZ terechtgekomen. Zijn terugkeer in Amsterdam viel hem behoorlijk tegen. De verdediger kwam zelfs nog op het scorebord terecht - het derde doelpunt vloog er via hem in. "We gaven Ajax eigenlijk vrij spel om lekker te kunnen ballen. Het was vandaag een vrijbrief voor Ajax. We probeerden in de rust de koppen bij elkaar te steken, maar in de tweede helft ging het al snel mis. Toen werd het allemaal wel heel lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen