Geblesseerde Suárez wordt vader en meldt zich af voor Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 oktober 2018 – Luis Suárez reist niet af naar met de nationale ploeg van Uruguay. De aanvaller van FC Barcelona staat én op het punt om vader te worden én kampt met een blessure aan zijn knie. Dus mist hij de oefeninterlands met Zuid-Korea en Japan van zijn land. Daarmee mist hij de rentree van bondscoach Oscar Tabárez.

Geblesseerde Suárez wordt vader en meldt zich af voor Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ervaren keuzeheer verlengde recentelijk alsnog zijn contract, waar hij na het WK in Rusland de eerste oefenwedstrijd nog moest missen omdat er onduidelijkheid was over zijn positie. Suárez blijft achter in Barcelona om de komende dagen testen te doen aan zijn rechterknie. Afhankelijk van de voortgang, wordt de ernst van zijn kwetsuur bepaald. Ook staat zijn vrouw op het punt om te bevallen van hun derde kind, waardoor hij in Catalonië wil blijven.

PSV'er Gaston Pereiro is wel beschikbaar en reist zodoende mee naar Azië. Voor Barcelona, dat de laatste vier (!) wedstrijden in La Liga niet tot een overwinning kwam, is het te hopen dat Suárez weer snel fit geraakt. Meteen na de interlandbreak ontvangt de club namelijk koploper Sevilla, alvorens midweeks Internazionale en daarna Real Madrid wacht.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd