Geblesseerde Suárez wordt vader en meldt zich af voor Uruguay

8 oktober 2018, 13:19

Luis Suárez reist niet af naar met de nationale ploeg van Uruguay. De aanvaller van FC Barcelona staat én op het punt om vader te worden én kampt met een blessure aan zijn knie. Dus mist hij de oefeninterlands met Zuid-Korea en Japan van zijn land. Daarmee mist hij de rentree van bondscoach Oscar Tabárez.

De ervaren keuzeheer verlengde recentelijk alsnog zijn contract, waar hij na het WK in Rusland de eerste oefenwedstrijd nog moest missen omdat er onduidelijkheid was over zijn positie. Suárez blijft achter in Barcelona om de komende dagen testen te doen aan zijn rechterknie. Afhankelijk van de voortgang, wordt de ernst van zijn kwetsuur bepaald. Ook staat zijn vrouw op het punt om te bevallen van hun derde kind, waardoor hij in Catalonië wil blijven.

PSV'er Gaston Pereiro is wel beschikbaar en reist zodoende mee naar Azië. Voor Barcelona, dat de laatste vier (!) wedstrijden in La Liga niet tot een overwinning kwam, is het te hopen dat Suárez weer snel fit geraakt. Meteen na de interlandbreak ontvangt de club namelijk koploper Sevilla, alvorens midweeks Internazionale en daarna Real Madrid wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen