Zoet reserve bij Oranje: "Doe er alles aan om niveau te halen"

8 oktober 2018, 14:29

Bij het Nederlands elftal speelt Jeroen Zoet tweede viool achter Jasper Cillessen, maar dat betekent niet dat hij er met de pet naar gooit. Ondanks dat zijn uitzicht op speeltijd in de duels met Duitsland en België klein is, gaat hij weer alles gegeven als hij zich vanavond in Zeist meldt.

Hij weet dat Ronald Koeman voor Cillessen heeft gekozen als eerste keeper. "Die keuze is vorige keer gemaakt. Ik doe er alles aan om mijn niveau te halen, dat is het enige wat ik kan doen. Dat gaat tot nu tot goed", zegt hij tegen De Telegraaf.

Zoet is een van de maar liefst vijf spelers van PSV die bij Oranje zitten. "Dat is denk ik meer dan terecht. We hebben acht wedstrijden gespeeld en alle acht gewonnen. Het gaat goed. Dus ik heb er weer zin in om die kant op te gaan."

De sluitpost vindt het niet nodig om Oranje-debutanten Denzel Dumfries, Pablo Rosario en Steven Bergwijn bij de hand te nemen in Zeist. "Die vinden hun weg wel", verwacht Zoet. "Ze moeten nog een liedje zingen, dus daar kunnen ze zich op voorbereiden. Toen ik voor de eerste keer werd opgeroepen was dat enorm mooi. Het is elke keer weer een eer om er naartoe te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen