Salden niet meer trainer, maar nog wel manager van Volendam

8 oktober 2018, 16:56

Misha Salden werd vorige week uit zijn functie van hoofdtrainer gezet bij FC Volendam, maar blijft wel werken bij de club uit Noord-Holland. Volendam maakte al bekend langer door te willen met Salden en de voormalig trainer blijft aan als technisch manager. Dat bevestigt Volendam maandag.

Als trainer werd Salden niet capabel geacht door Volendam, maar als technisch manager wordt hij wel zeer serieus genomen. Sinds het seizoen 2017/2018 combineerde hij beide functies bij de club. Nu zal hij dus alleen nog technisch manager zijn. 'Volendam is zeer gesteld op de deskundigheid van Salden op het gebied van voetbaltechnische zaken en zag daarom graag dat hij in die hoedanigheid behouden bleef', legt de club de toch wel opmerkelijke gang van zaken uit. 'In de periode die volgde heeft FC Volendam Salden de ruimte te geven om de zaken op een rij te zetten. De club is blij te melden dat het dienstverband met de oud-aanvoerder kan worden voortgezet'.

Voorzitter Henk Kras is zodoende tevreden met het aanblijven van Salden. "Misha is in zijn rol als manager voetbalzaken een vakman", vindt hij "Dat heeft hij de afgelopen jaren bewezen. We zijn heel blij dat hij zich blijft inzetten voor de club en gaan ervan uit de fijne samenwerking die we hadden voortgezet wordt." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen