Gisteren gemist: Ballon d'Or, lichte blessure Ziyech en kunstgras

9 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 8 oktober 2018, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 oktober.

Top drie maakt werk van kunstgrasvrije Eredivisie en andere opzet

Er lijken stappen te worden gemaakt om de Eredivisie kunstgrasvrij te maken. Ajax dat moet leiden tot het einde van kunstgras in de competitie. Ook de competitie zelf gaat op de schop als het aan de traditionele top drie ligt.

Overzicht: dit zijn de genomineerden voor de Ballon d'Or

Een dertigtal topvoetballers maakt op 3 december kans op de prestigieuze Ballon d'Or: de prijs voor beste voetballer van het jaar. France Football maakte maandag in pakketjes van vijf de genomineerden bekend. Geen enkele Nederlander zit bij de laatste dertig, maar onze Zuiderburen zijn wel goed vertegenwoordigd. Met Eden Hazard, Thibaut Courtois en Kevin de Bruyne staan er drie Rode Duivels op de shortlist.

Ziyech mist interlands door lichte spierblessure

De blessure die Hakim Ziyech zondag in de slotfase tegen AZ opliep, valt mee. De Ajax-middenvelder kampt met een spierverrekking, terwijl voor een wekenlange absentie gevreesd werd. Door de lichte blessure mist hij wel de twee interlands met Marokko. Hij reist ook niet af naar Afrika, want zijn spier in het rechterbovenbeen wordt in de Nederlandse hoofdstad behandeld

Hazard twijfelt tussen verlengen of vertrek naar Real

Eden Hazard is momenteel misschien wel de beste speler van de Premier League. De aanvaller van Chelsea is goud waard voor de medekoploper in Engeland, maar schemert met een vertrek naar zijn droomclub Real Madrid. "Het ene moment wil ik blijven, maar soms sta ik op en denk ik het dat tijd is voor iets nieuws."

Mourinho moet vrezen voor schorsing na scheldpartij

José Mourinho blijft de gemoederen bezighouden. De Portugese manager van Manchester United staat sinds de start van dit seizoen al onder grote druk en kwam in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United goed weg door een late overwinning (3-2). Het duel krijgt waarschijnlijk wel een staartje, want de Engelse voetbalbond (FA) stelt een onderzoek in naar het wangedrag van The Special One.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen