NAC Breda kan komende maanden niet beschikken over Damen

9 oktober 2018, 11:48

NAC Breda kan voorlopig niet beschikken over Grad Damen. De 21-jarige middenvelder wordt binnenkort geopereerd aan een buikwandblessure. Het herstel neemt naar verwachting enkele maanden in beslag, meldt NAC dinsdag via de officiële kanalen.

"Als voetballer wil je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Voor mij geldt specifiek dat ik die minuten het liefst bij NAC maak, de club waar ik al meer dan tien jaar speel", zegt Damen op de website van de Parel van het Zuiden. "Sinds de terugkeer van mijn verhuurperiode aan Helmond Sport ben ik dus weer keihard aan de slag gegaan om mezelf te bewijzen en misschien weer een plekje af te dwingen in het elftal."

Tot dusver maakte Damen nog geen minuten voor het eerste elftal. Dat gaat dankzij de blessure op korte termijn ook niet gebeuren. "Deze blessure steekt daar voorlopig een stokje voor, dat is klote. Het is aan mij om na de operatie opnieuw aan de slag te gaan, zodat ik voorspoedig herstel en weer zo snel mogelijk op het veld sta", aldus de geboren Bredanaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen