Kadioglu: "Natuurlijk gehoopt dat ik debuut mocht maken"

10 oktober 2018, 11:22

Drie maanden na zijn verrassende overstap naar Fenerbahçe wacht Ferdi Kadioglu (19) nog steeds op zijn debuut. Volgens de jeugdinternational komen zijn eerste minuten in de ploeg van Phillip Cocu wel dichterbij. "Ik denk dat het steeds beter gaat", aldus het jeugdexponent van NEC.

"Natuurlijk had ik gehoopt dat ik mijn debuut mocht maken", zegt Kadioglu, die ook buiten de Europa League-selectie viel, tegen FOX Sports. "Ik weet dat het een super grote club is en dat ik keihard moet werken voor mijn plekje. Als je goed kan voetballen, moet je proberen zo snel mogelijk aan te haken. Ik blijf hard werken en mijn best doen, dan komt de kans vanzelf."

Fenerbahçe staat er na acht competitiewedstrijden belabberd voor. Ook de derby tegen Istanbul Basaksehir (0-0) wist Fener afgelopen weekend niet te winnen en dus blijft Cocu onder druk staan. "In de media ligt hij een beetje onder vuur", aldus Kadioglu. "Wij moeten gewoon punten halen, dat is het belangrijkste. Dan zullen ze er minder over praten. Turkije is een andere land dan Nederland, met een andere cultuur. Het wordt daar meer opgeblazen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen